Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – ΕΦΕΤ

efet

Το ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (σεμινάριο ΕΦΕΤ).

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 (ΦΕΚ Β’ 1616), οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους (σεμινάριο ΕΦΕΤ), που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση και σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 της Ε.Ε.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων. Αφορά άτομα που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

ΣΤΟΧΟΣ

Το προγράμμα αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Χορηγείται προσωρινή Βεβαίωσης Παρακολούθησης και με την επιτυχή συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις εξετάσεις, χορηγείται στους δικαιούχους η επίσημη Βεβαίωση κατάρτισης (Πιστοποιητικό).

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου και πριν τις εξετάσεις πιστοποίησης από τους εξειδικευμένους διδάσκοντες.
  • Ενημέρωση διεξαγωγής εξετάσεων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Κόστος εκπαίδευσης για 1 άτομο: 60 € (συμπεριλαμβάνεται το παράβολο 30€ που καταβάλλεται στον ΕΦΕΤ)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα γραφεία του ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ, Βασσάνη 9, Βόλος

Τηλέφωνο : 2421030535

Πληροφορίες